VÁGÁSHUTÁÉRT EGYESÜLET
elnökétől
3992 Vágáshuta, Fő u. 9.
Tel.: 06-52-489-599, 06-30-527-3773
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Levelezési cím: dr. Kardos László 4032 Debrecen, Békessy B. u. 10. III/27.
 


Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!
Kedves Vágáshutai Barátunk!

Valamennyien szeretnénk, ha falunk lépésről-lépésre szépülne, fejlődne, emberi tartalmakkal, közösségünk összetartó erejével gazdagodna; ezáltal még élhetőbbé válna.
E cél érdekében az elmúlt esztendőkben is sikeresen pályáztunk (pl.: Nemzetközi Dalostalálkozó - Falunap, a községünkön is átfolyó Hosszúpatak környezetének rendbetétele, megtisztítása, szelektív hulladékgyűjtő konténerek elhelyezése.)
Az Egyesületünk részére juttatott adományokból traktort vásároltunk közcélra.
A vágáshutai Önkormányzattal együttműködve támogattuk a Tájház felújítását, segítettük a kultúrházunk bővítéséhez szükséges szakmai program kialakítását, az őslakosok és a "gyütt-mentek" találkozójának és a parlagfű írtás megszervezését.
Hozzájárultunk falunk idős lakosainak karácsonyi megajándékozásához is.
Az Önkormányzattal közösen létrehoztuk és folyamatosan feltöltjük Egyesületünk honlapját: www.vagashuta.hu
Az általunk benyújtott pályázatok önrészét természetesen Egyesületünknek kell biztosítania.

Abban a reményben, hogy falunk, közösségünk javára fog dönteni az SZJA 1% felajánlásakor kérjük, hogy az adóbevallási csomagban található rendelkező nyilatkozatba a következő adatokat legyen szíves beírni:

A kedvezményezett adószám: 18429093-1-05

A kedvezményezett neve: Vágáshutáért Közhasznú Egyesület

Kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatot a nevével, lakcímével és adóazonosító jelével ellátott szabványméretű postai borítékba legyen szíves betenni, majd a borítékot lezárva az adóbevallási csomagban szíveskedjék elhelyezni.

 
Számítunk megértő támogatására és köszönjük!